BNI Nederland

Ledenpakket

Alle materialen voor leden zijn verkrijgbaar via uw Chapterdirecteur

 

BNI Badges

Badges

Het lijkt zo’n simpel dingetje, maar in feite is het een handig gespreksonderwerp om het netwerkproces snel op gang te brengen. Voor andere BNI-ers is het een teken dat u ‘bij de club’ hoort – zo werd een BNI-lid uit Groot-Brittannië eens op een vlucht naar Maleisië aangesproken door een ander lid die de badge herkende, en legde hij uiteindelijk een aantal belangrijke contacten dankzij die toevallige ontmoeting.

Kaartjesmappen

Kaartjesmappen

De kaartjesmap is een van de belangrijkste instrumenten voor een BNI-lid. Deze map staat altijd bol van de kaartjes van andere chapterleden, klaar om te worden uitgedeeld ter aanbeveling. Veel leden vergroten hun succeskansen door extra mappen te bestellen voor hun (zaken)partners.

Kaartjeshouders

Kaartjeshouders

De kaartjeshouder lijkt op het eerste gezicht misschien niet zo nuttig, maar heeft twee belangrijke functies: hij maakt aan bezoekers meteen duidelijk dat het chapter een gestructureerde en professionele groep mensen is die samenwerken om elkaar aan meer omzet te helpen, en ten tweede vormt hij een handige ijsbreker die bezoekers een eerste indruk geeft van uw bedrijf, als vertrekpunt voor effectief netwerken.

Handboek voor nieuwe leden

Handboek voor nieuwe leden

Een complete gids die alle nieuwe leden bij hun ledentraining krijgen. Slechts weinig mensen zijn geboren netwerkers. Daarom garanderen dit handboek en de bijbehorende training dat u uit uw lidmaatschap haalt wat erin zit

© 2013 BNI. All Rights Reserved.      Rest of World
Terms & Conditions    BNI Policies