BNI Nederland

Magazijn

Wie lid wordt van BNI, krijgt een nieuwe-ledenpakket met een aantal materialen: een map waarin de visitekaartjes van alle leden kunnen, een badge, een speld en een kennismakings-CD van Dr. Misner, de oprichter van BNI.

Handboek

BNI Orientation Kit

Bovendien krijgen nieuwe leden een compleet, 60 pagina’s tellend handboek voor nieuwe leden. Ook hebben ze een schat aan netwerktips op tape tot hun beschikking, en alle materialen die ze nodig hebben om het BNI met succes toe te passen.

Boeken

Books

Alle boeken van Dr. Ivan Misner en vele andere materialen zijn beschikbaar voor alle BNI-leden, zodat ze hun netwerkvaardigheden kunnen verbeteren en hun omzet kunnen vergroten.

Display voor visitekaartjes (44 kaartjes)

BNI Card Display

De stille aanbeveler! Vul dit display met de kaartjes van uw medeleden en zet het in uw ontvangstruimte om aanbevelingen te genereren. Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestelgegevens.

Promokaarten

BNI Mini Invitations

Vindt u het lastig om mensen over BNI te vertellen? Probeer het eens met een promokaart als u uw visitekaartje uitdeelt. Klik op de afbeelding voor meer informatie en bestelgegevens.

BNI USB Kaartjesscanner

Zet uw contactgegevens op uw PC of laptop met deze handige kaartjesscanner. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

The Worlds Best Known Marketing Secret Business by Referral Masters of Networking Truth or Delusion The Handy Guide to Networking
© 2013 BNI. All Rights Reserved.      Rest of World
Terms & Conditions    BNI Policies