Zuid-West

Director Login

Directors:

Stephan Floor (Executive Director)

Mirjam Lankreijer (Director Consultant)

Lianne de Vos (Director Consultant)

Jan van Hees (Director Consultant)

Suzanna Floor (Director Consultant)

Training and Events in Zuid-West

Back to Zuid-West region...

Jump to Training Events Training Venues Training Types

Training Events

Date / Time Event / Venue Cost Confirm
There are no training events in this region

Jump to Training Events Training Venues Training Types

Training Venues

Hotel Princeville van der Valk
Princenhagelaan 5, Breda, 4813 DA
Click here for a map
Voetbal Experience
Podium 19, Middelburg, 4337 WV
Click here for a map

Jump to: Training Events Training Venues Training Types

Training Types

Leden Succes Training
Deze training is voor alle leden. Ieder nieuw lid wordt geacht deze training binnen 6 weken na aanvang lidmaatschap te volgen. Voor bestaande leden is dit programma interessant om alle inzicht en vaardigheden bij te spijkeren.
Aan het einde van de training weet je wat het geheim is van het succes van BNI. Je kent de structuur van BNI en je weet waarom leden bepaalde afspraken met elkaar maken. Bovendien ken je de 7 kritische succesfacturen die van belang zijn voor een goed functionerend chapter.
Leiderschap Team Training
Training voor bestuur van chapter die gedurende een half jaar (of langer) het leiderschap team vormen. De structuur van BNI, de kritische succes factoren voor een goed draaiend chapter, leiderschap, de agenda voor iedere bijeenkomst, het monitoren van chapter en haar leden.
Training Bezoekersgastheren en -dames
De belangrijkste taak van de gastheren en –dames is om de gast het gevoel te geven welkom te zijn en een belangrijk deel van de groep uit te maken. In de training worden alle aspecten besproken van het eerste contact tot de opvolging na afloop van de bijeenkomst.
Workshop 1op1 gesprekken
Deze training is voor alle leden die extra kansen willen benutten uit 1op1 gesprekken. Hoe kan ik direct aanbevelingen genereren tijdens 1op1 gesprekken.
Workshop LinkedIn en Sociale Media
Wat heeft LinkedIn met BNI te maken? Hier het antwoord op de vraag hoe je met LinkedIn in combinatie met BNI meer opdrachten kunt binnenhalen.
Ben jij net als velen nieuwsgierig naar de (on)mogelijkheden maar weet je absoluut niet waar je moet beginnen? En wil je weten of Sociale Media iets voor jou of je onderneming kunnen betekenen? Dan is de Workshop Sociale Media zeker de moeite waard. De workshop is onderverdeeld in 3 onderdelen: Wat?, Waarom? en Hoe?
Workshop Netwerken en Aanbevelen
Hoe haal je het optimale uit je netwerk? En op welke manier zet je het netwerk in om aanbevelingen te genereren? Hier krijg je fantastisch gereedschap aangeleverd om zaken te doen met je medeleden.
Workshop Presentatietechniek
Deze training is voor alle leden die hun presentatietechniek willen verbeteren.
Na deze training/workshop sta je met meer zelfvertrouwen voor de groep bij je 60-seconden / 10-minuten presentatie. Je hebt technieken geleerd om de aandacht te krijgen en vast te houden. Je weet hoe angst ontstaat en je kan nu ontspannen presenteren.

Back to Zuid-West region...

© 2013 BNI. All Rights Reserved.      Rest of World
Terms & Conditions    BNI Policies