Zuid-Centraal

Director Login

Directors:

Andreas Floor (Executive Director)

Robert Soethout (Director Consultant)

Ben Mobach (Director Consultant)

Jeannette Grotenhuis (Director Consultant)

Dick Dane (Director Consultant)

Training and Events in Zuid-Centraal

Back to Zuid-Centraal region...

Jump to Training Events Training Venues Training Types

Training Events

Boek hier je training of workshop. Je doet kennis en vaardigheden op, en ontmoet bovendien andere interessante leden om mee te netwerken. Voor vragen bel BNI Brabant: 040-7820840

Date / Time Event / Venue Cost Confirm
There are no training events in this region

Jump to Training Events Training Venues Training Types

Training Venues

ART and MORE Gallery Eindhoven
Wildeman 18, 5629 KH
Click here for a map
DE BEVER Evoluon
Noord Brabantlaan 1a, Eindhoven, 5652 LA
Click here for a map
EINSTEIN Novotel
Anthony Fokkerweg 101, Eindhoven, 5657 EJ
Click here for a map
Holiday Inn
Veldmaarschalk Montgomerylaan 1, Eindhoven, 5612 BA
Click here for a map
Keukenstudio Bulthaup Waalwijk
Eerste Zeine 7, Waalwijk, 5144 AJ
Click here for a map
Landgoed Huize Bergen Vught
Glorieuxlaan 1, Vught, 5261 SG
Click here for a map
Op locatie
Adresgegevens volgen, 5694 NH
Click here for a map
Restaurant De Bosparel
Nuijeneind 20, Bakel, 5761 RG
Click here for a map
Restaurant La Sonnerie
Nieuwstraat 45, Son, 5691 AB
Click here for a map
Restaurent PUUR! Den Bosch
Verwerstraat 18, Den Bosch, 5211 HW
Click here for a map
SALOMON Movenpick Hotel
Pettelaarpark 90, 's-Hertogenbosch, 5216 PH
Click here for a map
Villa d'Arto
Hoogslabroekseweg 3, Uden, 5406 VP
Click here for a map

Jump to: Training Events Training Venues Training Types

Training Types

Demo non-verbale analyse
Maak kennis met de mogelijkheden van het lezen van non-verbale signalen en de interpretatie daarvan.Dit is een demonstratie workshop gegeven door Windy de Weerd. Zij is professional op het gebied van non-verbale communicatie.
Leden Succes Training
Deze workshop volgt ieder nieuw lid binnen 6 weken na de start van het lidmaatschap. De workshop geeft de basis weer van BNI en heeft tot doel zoveel mogelijk uit het lidmaatschap te halen. Wat is een aanbeveling, hoe richt ik wekelijks mijn 60-seconden presentatie in, op welke manier kan ik het beste mijn contacten delen met anderen, hoe vind ik aanbevelingen, hoe zorg ik ervoor dat andere leden vertrouwen in mij krijgen en mij aanbevelen? Maar ok: hoe ziet de structuur van het werken met BNI eruit, waarom spreken wij de dingen met elkaar af, hoe verloopt de wekelijkse bijeenkomst, etc.
Leiderschap Team Training
Training voor bestuur van chapter die gedurende een half jaar (of langer) het leiderschap team vormen. De structuur van BNI, de kritische succes factoren voor een goed draaiend chapter, leiderschap, de agenda voor iedere bijeenkomst, het monitoren van chapter en haar leden.
LinkedIn Training - Fred van Zwieten
Er zijn veel overeenkomsten tussen BNI en LinkedIn. Waar je bij BNI te maken hebt met echte mensen, kun je via LinkedIn ook aanbevelen op de virtuele manier. Leer alles over het gebruik van LinkedIn.
Speciale bijeenkomst Teamleiders
Alle teamleiders van BNI Brabant zijn uitgenodigd om mee te praten onder het genot van een kopje of glaasje. Doel van de bijeenkomst is om je te helpen om zo goed mogelijk je rol te vervullen, zodat het chapter er beter van wordt, maar ook dat je er zelf winst uit haalt. We gaan met elkaar praten over de succesverhalen, maar ook over de uitdagingen die we hebben.
Workshop Aanbevelingen
Wat is een goede aanbeveling? Hoe vind je aanbevelingen voor je leden? Hoe zorg je dat jij de juiste aanbevelingen krijgt? Hoe volg je ze op?
Workshop Aanbevelingen en Netwerken
Hoe haal je het optimale uit je netwerk? En op welke manier zet je het netwerk in om aanbevelingen te genereren? Hier krijg je fantastisch gereedschap aangeleverd om zaken te doen met je medeleden.
Workshop Effectief Acquireren
In deze door BNI Brabant gesponsorde en zeer praktische acquisitietraining leer je hoe je via de telefoon sneller en gemakkelijker afspraken maakt, nieuwe klanten werft en direct meer omzet.

Aan het einde van deze interactieve workshop kan je
Workshop LinkedIn
Wat heeft LinkedIn met BNI te maken? Hier het antwoord op de vraag hoe je met LinkedIn in combinatie met BNI meer opdrachen kunt binnenhalen.
Workshop Netwerkvaardigheden
Optimaal netwerken, zichtbaar zijn, efficiënt contacten onderhouden.
Workshop Presentatietechniek
Hoe leer je beter presenteren, je boodschap goed over te brengen en beter zichtbaar te zijn?
Workshop Sociale Media
Ben jij net als velen nieuwsgierig naar de (on)mogelijkheden maar weet je absoluut niet waar je moet beginnen? En wil je weten of Sociale Media iets voor jou of je onderneming kunnen betekenen? Dan is de Workshop Sociale Media van Martijn Buurman zeker de moeite waard. De workshop is onderverdeeld in 3 onderdelen: Wat?, Waarom? en Hoe?
In het eerste deel zal kort worden uitgelegd wat Sociale Media zijn en hoe de belangrijkste Sociale Media werken. In het tweede onderdeel wordt geprobeerd om voor iedereen afzonderlijk duidelijk te krijgen waarom Sociale Media niet – minder – meer – ontzettend belangrijk is. Daarna zal worden ingegaan op hoe de verschillende beroepsgroepen, ondernemers, medewerkers en afdelingen met de Sociale Media kunnen inzetten voor bijv. meer omzet, betere klantenbinding, minder klachten, enzovoorts. De workshop zal uitermate interactief zijn.

Back to Zuid-Centraal region...

© 2013 BNI. All Rights Reserved.      Rest of World
Terms & Conditions    BNI Policies